2009-2010: 'Rep en Roer'

Bovenste rij vlnr: Mart (ab-actis), Pauline (extern), Erik (materiaal), Marlinde (intern). Onderste rij vlnr: Janna (praeses), Alexander (materiaal), Michael (quaestor).

Janna (praeses) Onze filosofische praeses zal met al haar commissie-ervaring vliegende keep zijn van ons bestuur. Drogredeneringen tijdens de ALV zullen subtiel de kop ingedrukt worden en met acrobatische toeren zal zij de bestuursvergaderingen in goede banen leiden. Behalve van oude lullen wordt deze ondeugende dame wild van trapeze staan en met een hamer slaan.

Michael (quaestor)

Onze pietje-precies heeft als jongste van het bestuur al het meest weg van een oude lul. Als zijn financiële inzicht de afgelopen twee jaar evenveel is toegenomen als zijn boordmaat zit het met de begroting wel goed. Als hij niet achter de tap staat, drinkt hij graag gezellig een biertje mee.

Mart (ab-actis)

Onze goedgehumeurde chaoot gaat dit jaar proberen zo min mogelijk post kwijt te raken. Hij gaat een weddenschap niet uit de weg en geeft goede instructie, zolang hij zich niet laat afleiden door mooie meisjes of interessante plantjes. Deze vreemde vogel gaat met de ComOp weer streven naar enthousiaste nieuwe leden.

Pauline (extern)

Onze aantrekkelijke assessor extern zal dit jaar tot diep in de nacht op de feestjes te vinden zijn. Als deze femme fatale evenveel sponsoren als jongens aan de haak slaat zitten we gebakken. Met gemiddeld 4 uur slaap per nacht zal ze hard werken voor de Blauwe Schuit, dus we nemen het haar ook niet kwalijk als ze dronken op de vergadering verschijnt. Om dit jaar tot een goed einde te brengen, werkt zij zéér nauw samen met haar voorganger.

Alexander (materiaal)

Onze goedlachse excuus-allochtoon klust vooral op grote hoogte. Ondanks zijn Griekse kookkunsten wordt hij ook vaak gespot met een broodje döner in zijn hand. Waag het niet om je interne werkdag te proberen te ontlopen, want hij neemt je zo in de houdgreep. Als zijn daadkracht even groot is als zijn onuitputtelijke enthousiasme hebben we volgend jaar een kamplocatie op Kreta.

Marlinde (intern)

Het gerucht gaat dat onze bestuursmamma zich liever in dan op het water bevindt. Deze bijdehandte, doch goedgelovige dame, zal zich komend jaar bezig houden met interne zaken. Dus: ruzie met je vriend, of is je instructeur ongesteld, zorg dat je Marlinde opbelt.

Erik (materiaal)

Onze manipulatieve matrass, ook wel eerlijke Erik, compenseert zijn lengte met een grote mond. Met zijn wilde plannen wordt de loods volgend jaar waarschijnlijk een tropisch zwemparadijs, waarbij je de bootjes kan optakelen door aan de helmstok van de bar te draaien. Behalve voor instructie kun je dit jaar bij hem terecht voor gaten in je boot of een heftige discussie.