2019-2020: 'Recht door Zee'

v.l.n.r. Jeffrey Oostra, Rik Roskamp, Simone Wouda, Bellenod Hagedoorn, Matthijs Zondervan

Simone Wouda - Praeses en Assesor Materiaal

Simone is dit jaar de grote baas van de Schuit. Haar belangrijkste taak daarbij wordt ons als bestuur bij elkaar houden. Ze heeft al bewezen dat ze dit kan als voorzitter van de ProCie, maar ook bij andere commissies zoals de ZusCie, Pand en BrIC. Alsof Praeses nog niet zwaar genoeg is komt ze ook nog even Matriaal II doen. Als fanatieke instructeur heeft ze veel ervaring met valken, dit zal haar vast van pas gaan komen bij het klussen.

Rik Roskamp - Ab-actis en Assessor Sociëteit

Rik is een hele gezellige en behulpzame Schuiter, hij weet op elk feestje en tijdens elke vergadering er een goede sfeer in te brengen. Hele goede kwaliteiten wanneer je Ab actis en assessor sociëteit bent! Als ab actis zal hij veel achter de computer zitten waar hij ons ledenbestand bijwerkt en de notulen uitwerkt, maar niet getreurd want als echte pandbaas zal hij ervoor zorgen dat we een goede drankvoorraad hebben en zal hij veel goudgele rakkers tappen! Wanneer je hem even niet kunt vinden zal hij meestal bij zijn dispuut Aletheia zijn.

Bellenod Hagedoorn- Quaestor

Als quaestor is Bellenod verantwoordelijk voor de financiën van onze oh zo mooie vereniging. Bellenod incasseert de contributie en overige automatische incasso’s en ze stuurt premiejagers achter wanbetalers aan. Als Bellenod niet op de Schuit te vinden is, is de kans groot dat zij in Panama zit voor de witwaspraktijken van Simone. Naast het zorgen voor het geld is Bellenod ook geregeld achter de bar te vinden waar zij met plezier biertjes voor jullie tapt. Een mooie bijkomstigheid is dat Bellenod zelf niet van bier houdt waardoor er meer bier is voor jullie en je je ook geen zorgen hoeft te maken om te weinig bier bij je schuim.

Jeffrey Oostra Assessor extern, intern en Vice-Praeses

Jeffrey is dit jaar onze Vice Praeses, Assessor Intern en Assessor Extern. Toch moet je je niet laten afschrikken door de lange lijst titels, Jeffrey is een van de gezelligste en best aanspreekbare leden van het bestuur. Als assessor extern zal hij het aanspreekpunt zijn voor mensen van buiten de Schuit, terwijl hij zich als assessor intern gaat inzetten voor een goede sfeer binnen de Schuit. Gelukkig ben je voor een goed gesprek en goede wijn bij Jeffrey aan het juiste adres zoals zijn medeleden van Aletheia vast kunnen betogen.

Matthijs Zondervan - Assessor materiaal en Zeilen

Na een eerdere studie elders in het land is Matthijs thuisgekomen in Leiden om hier Informatica te studeren, maar vooral ook natuurlijk om bestuur te doen bij onze zeilvereniging. Voor hij bestuur ging doen was Matthijs vaak in de keuken te vinden om heerlijk te koken voor de borrel en natuurlijk de ELCID. Dit jaar gaat deze altijd vrolijke jongeman met veel passie klussen aan onze geliefde boten zodat zij in een betere staat dan ooit zullen verkeren.