2019-2020: 'Recht door Zee'

v.l.n.r. Jeffrey Oostra, Rik Roskamp, Simone Wouda, Bellenod Hagedoorn, Matthijs Zondervan

Jeffrey Oostra - Assessor extern (sep '19 - jan '20), Vice-Praeses (sep '19 - jan '20), Praeses (feb '20 - sep '20) en Assessor Intern

Jeffrey is een echt mensenmens, dit komt zeer goed van pas bij intern en extern zijn, maar is ook een belangrijke eigenschap van een goede Praeses. Hij is heel goed in contacten leggen en misschien wel nog beter in ze onderhouden. Als je hem nodig hebt staat hij voor je klaar met een lekkere fles wijn en een goed gesprek.

Rik Roskamp - Ab-actis en Assessor Sociëteit

Rik is een hele gezellige en behulpzame Schuiter, hij weet op elk feestje en tijdens elke vergadering er een goede sfeer in te brengen. Hele goede kwaliteiten wanneer je Ab actis en assessor sociëteit bent! Als ab actis zal hij veel achter de computer zitten waar hij ons ledenbestand bijwerkt en de notulen uitwerkt, maar niet getreurd want als echte pandbaas zal hij ervoor zorgen dat we een goede drankvoorraad hebben en zal hij veel goudgele rakkers tappen! Wanneer je hem even niet kunt vinden zal hij meestal bij zijn dispuut Aletheia zijn.

Bellenod Hagedoorn- Quaestor

Als quaestor is Bellenod verantwoordelijk voor de financiën van onze oh zo mooie vereniging. Bellenod incasseert de contributie en overige automatische incasso’s en ze stuurt premiejagers achter wanbetalers aan. Als Bellenod niet op de Schuit te vinden is, is de kans groot dat zij in Panama zit voor de witwaspraktijken van Simone. Naast het zorgen voor het geld is Bellenod ook geregeld achter de bar te vinden waar zij met plezier biertjes voor jullie tapt. Een mooie bijkomstigheid is dat Bellenod zelf niet van bier houdt waardoor er meer bier is voor jullie en je je ook geen zorgen hoeft te maken om te weinig bier bij je schuim.

Simone Wouda - Praeses (sep '19 - jan '20), Assessor Extern (feb '20 - sep '20), Vice-Praeses (feb '20 - sep '20) en Assessor Materiaal

Simone is een echte alleskunner, ze kan voorzitten, sponsors binnenhalen en tegelijkertijd ook nog ervoor zorgen dat de boten niet zinken. Daarnaast houdt ze altijd goed in de gaten hoe het met iedereen gaat, want niemand in dit bestuur is zo zorgzaam als zij. Als het om de Schuit gaat zijn er maar weinig die zich net zo hard inzetten, Simone werkt soms tot de late uurtjes door zodat alles op de vereniging perfect is geregeld.

Matthijs Zondervan - Assessor materiaal en Zeilen

Na een eerdere studie elders in het land is Matthijs thuisgekomen in Leiden om hier Informatica te studeren, maar vooral ook natuurlijk om bestuur te doen bij onze zeilvereniging. Voor hij bestuur ging doen was Matthijs vaak in de keuken te vinden om heerlijk te koken voor de borrel en natuurlijk de ELCID. Dit jaar gaat deze altijd vrolijke jongeman met veel passie klussen aan onze geliefde boten zodat zij in een betere staat dan ooit zullen verkeren.