2016-2017: 'Vlot!'

V.l.n.r. Marloes Brands (Intern), Roos Amersfoort (Extern), Myrthe den Ouden (Ab-actis en Materiaal II), Florianne van Biemen (Praeses), Iris Prummel (Vice-Praeses), Judith van Oijen (Quaestor), Björn Dinjens (Materiaal en Sociëteit)

Florianne van Biemen – Praeses

Florianne zorgt er dit jaar voor dat de Schuit soepel blijft lopen. Als het nodig is spreekt ze een bestuurslid of andere Schuiter streng toe. Dat doet ze liever niet, Florianne houdt graag iedereen te vriend. Als iets goed is voor de Schuit maar iemand is het er niet mee eens dan laat ze zich echter niet stoppen, wat ten goede komt aan de vereniging in zijn algemeen gaat voor de gevoelens van het individu. Toch let Florianne er ook op dat het op persoonlijk vlak goed gaat met haar bestuursgenootjes, die haar een erg lieve praeses vinden.

Myrthe den Ouden – Ab-actis en Assessor Materiaal II

Met haar twee functies is Myrthe flink druk op de Schuit. Ze is meestal te vinden in de bestuurskamer, waar ze zorgt dat het ledenbestand helemaal kloppend is en iedereen op de hoogte is van alle activiteiten van de Schuit. Als je Myrthe niet tegenkomt in de bestuurskamer, is ze in de loods waar ze samen met Björn zorgt dat de boten allemaal in topconditie zijn. De rest van het bestuur is ontzettend blij met bezige bij Myrthe, die naast een harde werker ook nog eens heel lief is en zorgt dat haar bestuursgenootjes allemaal genoeg eten en slapen.

Judith van Oijen – Quaestor

Judith zorgt dit jaar voor de financiën van de Schuit. Ze houdt bij wat er aan geld in komt en uit gaat en heeft er een dagtaak aan te zorgen dat Björn niet de hele catalogus van de verschillende bouwmarkten bestelt. Naast haar vaste stek achter de Quaestor-computer in de bestuurskamer is Judith ook vaak te vinden op haar kamer boven de Schuit, waar ze graag met haar huis- en/of bestuursgenootjes Netflix-series kijkt.

Iris Prummel – Vice-Praeses

Deze hardwerkende Belgische zet zich dit jaar vol in als Vice-praeses van De Blauwe Schuit. Binnen deze functie buigt Iris zich over grote projecten binnen de vereniging en zo nu en dan houdt ze in de gaten of haar bestuursgenoten wel al hun deadlines halen. Iris is een harde werker en dat heeft geresulteerd in het enige brevet binnen haar bestuur, ze is nu hard op weg naar haar tweede brevet!

Roos Amersfoort – Assessor extern

Als Assessor Extern is Roos constant onderweg naar potentiële sponsoren in haar trouwe koekblik Koekie. Hoewel Roos dus vaak op de weg is, wordt haar rijstijl door haar bestuursgenootjes af en toe betiteld als ‘levensgevaarlijk’. Gelukkig is Roos, naast een wegpiraat, ook een ontzettend gezellig en betrokken meisje die precies in de gaten houdt hoe het met de rest van het bestuur gesteld is.

Björn Dinjens – Assessor Materiaal I en Assessor Sociëteit

Björn associeert zichzelf af en toe graag met dwerg Grumpy, die ook op zijn lievelingsmok staat. Als enige haan in dit kippenhok is dat misschien ook niet zo verwonderlijk, hoewel Björn gelukkig meestal erg kan lachen met zijn bestuursgenootjes en met zijn sarcastische humor ook de rest vrolijk krijgt. Als Björn dan écht genoeg heeft van al het vrouwengedoe binnen zijn bestuur zet hij zijn koptelefoon op en gaat hij klussen, waardoor de vloot er dit jaar tiptop bij ligt!

Marloes Brands – Assessor Intern

Deze roodharige jongedame lijkt misschien onschuldig, maar pas op: Marloes is altijd als eerste op de hoogte van alle roddels binnen de vereniging! Als Assessor Intern is dat ook niet zo gek, Marloes is op iedere borrel en activiteit te vinden, waar ze het liefst Jenever-appelsap drinkt. Als het nodig is, biedt Marloes iedereen gelukkig goede raad of lost ze problemen op door suikerhartjes uit te delen.