2017-2018: 'Kantje Boord'

Van links naar rechts: Iris Baas, Lisa Heijmans, Suzanne Voordouw, Katelin Post, Pepijn Hack en Marjolein van Wolfswinkel

Praeses

De titel Praeses komt oorspronkelijk uit het latijn en kan worden omschreven als ‘hij die voorziet’ of ‘hij die leidt’. In de huidige vertaling van de term staat het voor voorzitter. Iemand die een groep leidt naar zijn doel. En dat is wat onze nieuwe voorzitter zal doen! Ze is iemand met een groot hart plus een groot portie aan doorzettingsvermogen. Ze heeft altijd een lach op haar gezicht en als je samen met haar bent, hangt er een gezellige sfeer. Ze brengt het goede in mensen naar boven en luistert aandachtig naar wat anderen te zeggen hebben. Daarentegen kan ze ook streng en realistisch zijn en weet ze goed van aanpakken. Allemaal goede eigenschappen voor een perfecte voorzitter voor onze leuke vereniging!

Marjolein van Wolfswinkel – Ab-actis en Assessor Sociëteit

Altijd even zorgvuldig, weloverwogen en pietje precies als ze is, zal Marjolein komend jaar de rol van ab actis, ofwel secretaris, vervullen en zal ze het overzicht van onze leden en activiteiten nauwkeurig bewaken. Komend jaar zal Marjolein dus van alles op de hoogte zijn! Alleen achter de computer zitten is echter niets voor haar: deze duizendpoot weet als geen ander haar studie en haar werk met borrels, een dispuut en festivals te combineren! Deze echte teamplayer heeft op iedereen een rustgevend maar tegelijk enthousiasmerend effect en zal komend jaar haar vrolijke stempel drukken op het reilen en zeilen van De Schuit.

Pepijn Hack – Quaestor

Het enige mannelijke bestuurslid gaat er volgend jaar voor zorgen dat alle financiën van de Schuit goed op orde zijn. Wij weten zeker dat hij goed om zal gaan met al jullie centjes. Deze criminoloog zal dus veel achter de computer en tussen de bonnetjes te vinden zijn, maar daarnaast is hij ook instructeur. Wanneer je dus zin hebt om lekker een dagje te gaan zeilen, kan je altijd Pepijn aan de haren trekken om met je mee te gaan! Pepijn heeft dus veel kwaliteiten die volgend jaar goed van pas gaan komen, en wij hebben heel veel vertrouwen in hem als Quaestor!

Lisa Heijmans – Assessor extern

Lisa is dit jaar onze extern. Dit betekent dat zij als een van de twee criminologie studenten die ons bestuur rijk is vooral veel op pad zal zijn om goede dealtjes te sluiten met bedrijven. Dit doet ze op haar eigen slimme manier. Door eerst lief en aardig over te komen, wint ze het vertrouwen van iedereen, maar als ze de persoon beter heeft leren kennen, kan ze keihard onderhandelen. Verder is Lisa een vrolijke meid die wel van een feestje houd en ook veel op de borrels te vinden is.

Suzanne Voordouw – Assessor Materiaal I

Deze lieve chick heeft een enorm groot inlevingsvermogen. Ze houdt veel rekening met anderen en ziet het liefst dat iedereen het helemaal naar zijn zin heeft. Mocht je ergens mee zitten, dan kun je altijd bij haar terecht voor een goed gesprek en wat advies. Suzanne heeft een passie voor kunst en zal haar creativiteit komend jaar gaan uiten in het repareren en onderhouden van onze boten. Helaas voor ons zal ze daarom minder in de keuken te vinden zijn. Want zoals ze voorgaande jaren vaak op een dinsdagavond heeft bewezen, kan ze enorm lekker koken.

Iris Baas – Assessor Intern

Iris, beter bekend als 'Baas', is altijd wel ergens mee bezig, en is daar dan mega enthousiast over. Als International Studies-student is ze gewend om meerdere ballen in de lucht te houden. Ze zal dat dit jaar laten zien door de vele plannen, die ze voor de Schuit heeft bedacht, uit te voeren. Haar prioriteit zal zijn om naar alle verhalen van de oude en nieuwe leden te luisteren en ze kan dan ook over bijna alles wel meepraten. Van muziek en wat de beste festivals zijn, tot aan waarom wedstrijdjes varen zo leuk is. We zijn erg blij dat ze haar enthousiasme op de Schuit heeft gericht!

Katelin Post – Assessor Materiaal II

Katelin is komend jaar onze Assessor Materiaal 2. Dat betekent dat deze stoere archeologie studente haar vaardigheden met beitels en kwastjes iets anders gaat gebruiken dan voorheen, zij zal er namelijk voor zorgen dat alle boten er het gehele jaar op en top uitzien. Daarnaast is deze meid een gezellige borrelaarster en een fervent Wiifit bemanster, die zich graag bezig houdt met op een gezellige manier te gaan zeilen. Ze zal dan ook helpen bij de zoektocht naar een nieuwe kajuitboot.