Zakelijk

Uw organisatie en De Blauwe Schuit

De Blauwe Schuit bezit kennis en tomeloze inzet van haar leden, die nodig zijn voor het organiseren van haar kernactiviteiten. Daarnaast is De Blauwe Schuit op zoek naar samenwerking met bedrijven die hun naam willen verbinden aan onze vereniging. Uw bedrijf steunt daarmee onze doelstelling: het stimuleren van de zeilsport in de breedste zin. De Blauwe Schuit verwerft u naamsbekendheid voor uw product of bedrijf onder de leden, veelal studenten en hoogopgeleide starters. Naast sponsoring op evenementbasis – waarbij wij een publiek kunnen bereiken van meer dan 4500 studenten en Leidenaren – bestaat een breed scala aan exposure- en advertentiemogelijkheden. Naast ons opleidingstraject waarbij gebruik wordt gemaakt van Valken, zwaardboten en een kajuitjacht, bieden wij studenten ook de kans om in de RS500 actief in het wedstrijdveld deel te nemen. Onze wedstrijdzeilers vertegenwoordigen de vereniging tot nu toe zeer succesvol op nationale en internationale wedstrijden. U kunt onze teams steunen door bijvoorbeeld uw logo te laten drukken op het zeil van een wedstrijdboot of wedstrijdkleding voor een team.

Uiteraard denkt De Blauwe Schuit met u mee over specifieke invulling om uw doelgroep te bereiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons bestuurslid acquisitie Max Bertman via extern@blauweschuit.com


Algemene informatie over De Blauwe Schuit 

De Blauwe Schuit is sinds 1966 de studentenzeilvereniging van Leiden. In bijna 50 jaar is de vereniging uitgegroeid tot ongeveer 300 studenten en vele alumni en in het bezit een eigen sociëteit, botenloods en haven. De Schuit kenmerkt zich door haar open karakter en actieve leden, de aandacht voor zowel de duurzame (wedstrijd)zeilsport als gezelligheid en het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten in onze vele commissies. 

Het doel van zeilvereniging De Blauwe Schuit is om de zeilsport en het wedstrijdzeilen voor studenten mogelijk te maken. Kennis van zeilen en instructie, de organisatie van evenementen maar ook van onderhoud aan de eigen vloot, worden van generatie op generatie doorgegeven en zorgen ervoor dat onze leden ervaring opdoen op zowel organisatorisch als uitvoerend vlak.