2008-2009: 'Alles Wendt'

Zittend vlnr: Martine (intern), Anouk (praeses). Hangend vlnr: Ewoud (extern), Diede (quaestor), Floris (ab-actis), Maarten (materiaal).

Anouk

Onze 'jezus de praeses' was een ware control-freak. Dat is maar goed ook want met al die luie mannen in het bestuur was haar strakke regime wel wenselijk. Ze drinkt helaas (nog steeds) geen bier, maar met enkele rosé'tjes vloeiden de zuigzoenen rijkelijk. Haar liefde voor de schuit maakte afgelopen jaar tot een daverend succes.

Floris

Onze gekortwiekte ab-actis houdt van lasers, gijpen en gieken. De notulen waren net zo langdradig als z'n praatjes, wat ons veel leeswerk bezorgde. Hij hield zich in ons jaar toegewijd bezig met Davilex. Zocht je het telefoonnummer van die leuke instructeur of wilde je een adreswijziging doorgeven, dan tacklede je op de borrel deze man in drie-deel. Tzazikidee!

Diede

Onze quaestor mag dan klein zijn, maar als het om schuitgeld gaat liet hij niet over zich heen lopen. Als oud-assessor van het pand is hij altijd wel in voor een gezellige borrel en voor een goede berekening van de tap was je bij hem aan het goede adres op de Zijlstroom.

Ewoud

Ewoud was afgelopen jaar als extern elke potentiële sponsor om zijn vinger aan het winden, niet verwonderlijk dat we met hem als extern een enorm bedrag aan sponsoring hebben binnengehaald. Het gerucht gaat dat hij beter is in zuipen dan zeilen. Zie jij sponsormogelijkheden of heb je gewoon zin in een dansje? Dan ben je bij deze man aan het juiste adres!

Maarten "Donder"

Donder was de eerste matrass die de bootjes voor het winteronderhoud uit het water takelde. Toen alle bootjes eenmaal (tweemaal, driemaal..) gerepareerd waren voer hij er graag een wedstrijdje mee. Ook borrelen doet hij nog steeds graag, maar let op! Al jouw biertjes worden door zijn bar-systeem nauwkeurig afgerekend én geregistreerd!

Martine

Martine was onze intern en verleidde een jaar lang met haar blauwe ogen menig eerstejaars om naar de borrel te komen. De Comop was haar kindje. Met haar juridische achtergrond kon je het niet lopen van je externe werkdagen wel bezuren.