2020-2021: 'Kopje Onder'

v.l.n.r. Dock Staal, Annisa Bakker, Tessa Ridder en Gesela Stoffers.

Annisa Bakker - Praeses

Annisa stuurt als Praeses dit zooitje ongeregeld aan. Aangezien zij zowel bij de WRAK als de ProCie deze functie al heeft uitgeoefend, hebben wij er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed komt. Met alle kennis die zij opdoe t bij haar studie Security Studies, is de Schuit bij haar in ieder geval in veilige handen. Ze woont ook lekker in de buurt van de bestuurskamer in een Zijlstroomhuis, dat er sinds dit voorjaar een extra bewoner bij heeft, een hamster genaamd Covi. (Het gerucht gaat dat de komst van Covi niet los staat van Annisa's bereidheid om bestuurstaken op zich te nemen.) Annisa is een lieve en gezeillige meid die wel van een wijntje en een praatje houdt. Het damesdispuut Eurydice liet weten trots te zijn op hun dispuutsgenootje dat, na assessor intern in het dispuutsbestuur te zijn geweest, nu ook het bestuur van de vereniging op zich genomen heeft.

Tessa Ridder - Ab-actis

Tessa vervult dit jaar de rol van Ab-actis en heeft een volle agenda. Niet alleen notuleert zij alle vergaderingen en houdt ze het ledenbestand zo goed mogelijk up-to-date, ze is ook bezig met een scriptie voor haar studie Geschiedenis. Bovendien zal Tessa zorgen dat wij een mooi plekje krijgen op het online platform van de PKvV (https://studentenstadleiden.nl/). Met haar kennis en ervaring, opgedaan bij commissies als de Cookie, de LOCo, de Almanakcie, de Mediacie en de ProCie, zal ze haar bestuursgenoten zeer goed kunnen ondersteunen. Ze biedt altijd een luisterend oor, maar laat ook duidelijk weten als ze het ergens niet mee eens is. Bij Tessa ben je altijd welkom voor een kop thee.

Gesela Stoffers - Quaestor

Als je geld nodig hebt, ben je hier aan het goede adres. Deze chick vervult namelijk de rol van suikertante van onze vereniging. Dus als je je nog zorgen maakte over de financiën dit jaar, worry no more want Gesela staat voor je klaar. Ze is nog geen heel jaar lid bij de Schuit, maar als het om geld gaat heeft Gesela op de Schuit alle touwtjes in handen. Gezien haar achtergrond in de accountancy, is dit eigenlijk geen hele gekke wending. Als quaestor is zij namelijk verantwoordelijk voor de financiën van de Schuit. Gesela incasseert de contributie en overige automatische incasso’s, zo is het spaarvarken van de Schuit ook komend jaar weer voldoende gespekt voor al onze mooie bootjes.

Dock Staal - Vice-Praeses, Assessor Intern en Assessor Materiaal

Dock is iemand die het liefst zoveel mogelijk dingen tegelijk doet. Dat is ook te merken aan de functies die hij dit jaar vervult. Als Assessor Materiaal zorgt hij ervoor dat de vloot er op en top bij ligt. Daarnaast zorgt Dock als Assessor Intern er met zijn geweldig aanwezige aanwezigheid voor dat er leuke activiteiten georganiseerd worden en dat er een goede sfeer hangt op de Schuit. Oook heft hij grootse plannen om alle nieuwe leden die hij met de ProCie heeft ingeschreven zich helemaal thuis te laten voelen op de Schuit! Dock's enthousiasme en inzet gaan goed van pas komen bij alle dieeën en plannen die hij heeft voor de vereniging. Alsof dit alles nog niet genoeg werk is, heeft Dock ook besloten dat hij dit jaar nog instructeur wil worden. Dock is dus ook regelmatig op het water te vinden!