2007-2008: 'Cordon Bleu'

Cordon (le ~ (m): beheer (het ~), bestuur (het ~), leiding (de ~ (v)), directie (de ~ (v)) bleu (bijv.nw. bijw.) als in `bleu`: blauw

Emilie Deze Grote Smurf zorgde ervoor dat onze vergaderingen altijd op tijd klaar waren. Ondanks het gebrek aan een bestuurshamer zat zij zowel het bestuur als de ALV altijd goed voor. Naast haar taken als de grote baas hield zij wel van gezelligheid en was zij dus assessor van de WRAK. Ook regelde zij samen met de ComOp de EL CID week en het Watersportfeest. Met haar goede vegetarische kookkunsten heeft zij ook menige avond een goede start bezorgd.

Priscilla Priscilla was onze quaestor. Naast het verenigingsgeld hield zij ook nog eens een oogje op de uitgaven rondom het Universitair Watersport Centrum. Zij was de koning van balansen, geldpotjes en boekhouden. Naast haar functie met financiƫn was zij ook de assessor van het Pand. Op menig borrel was zij tot laat in de avond aanwezig met een biertje (of andere alcoholische versnapering) in de hand.

Sanne De notulen en het schrijfwerk waren haar domein. Zij was verantwoordelijk voor de ledenlijst, voor de administratie en de brieven. Waren de bestuursnotulen wel eens laat, dan kwam dat omdat ze zich voor zoveel andere dingen in heeft gezet. Zij was een van de assessoren van de UWC commissie en heeft ontzettend veel gedaan om ons nieuwe gebouw helemaal af te krijgen. Ook was zij onze InDesign koningin en heeft ze de redactie van het Steigerblad en de almanak begeleid.

Ward Ward was onze extern. Met zijn rappe tong was hij onze contactpersoon met de andere verenigingen in Leiden en de P.k.v.v. Daarnaast was het zijn taak om fondsen binnen te halen voor de vereniging. Dit deed hij samen met de Accu, die dan ook door hem begeleid werd. Hij vrolijkte onze vergadering maar al te vaak op met zijn grappen en opmerkingen. Verder was Ward ook assessor van het UWC en onze contactpersoon met de SLSW.

Bram Deze lange Matrass was net zo pluizig als zijn voorganger Bruno, maar wat vaker actief klussend aanwezig. Klussen was zijn lust en zijn leven en je kon hem dan ook dag (en soms ook nacht) op de loods vinden, ware het de oude-, de Asopos-, of de nieuwe-.Ook was laseren zijn domein. Dit was te merken aan de nieuwe inventarisatie van de wedstrijdzeilen en de vele uren waarin de lasers in zijn goede handen werden verzorgd. Het was dan ook niet meer dan logisch dat hij het afgelopen jaar de Kluscie en de Excie onder zijn hoede had. Met zijn rake opmerkingen eindigde menig discussiepunt in een hilarische uitbarsting.

Janneke Janneke was onze kleine smurf. Als onze assessor Intern was zij verantwoordelijk voor alle interne aangelegenheden van de Schuit. De ouderdag, de brozusdag en de reunistendag zaten overvol, de commissies liepen goed en zij heeft zweet en tranen besteedt aan het ledenbehoud. Hierdoor zorgde zij ervoor dat ieder lid zijn plekje in de vereniging vond. De Eeco is afgelopen jaar dan ook door haar ondersteund.

Eric Ook wel door iedereen Bandje genoemd was hij afgelopen jaar onze laatste assessor en samen met Bram verantwoordelijk voor het materiaal. Onder de naam B&B hebben zij het hele jaar de vloot verzorgd. Tevens valkinstructeur was dit iets meer zijn terrein. Naast vlootonderhoud heeft hij zich bezig gehouden met de ComOp en de EL CID week en de website. Naast regulier onderhoud aan de vloot is ook het nieuwe Universitair Watersport Centrum zijn klusproject geweest.