2006-2007: 'Inventum'

Cynthia Markus. Zij was onze praeses. Tussen alle bedrijvigheden door hield zij alles in de gaten. Op dinsdagavond drinkt zij graag een borrel met de leden. Op woensdagavond zorgde zij ervoor dat de vergaderingen soepel verliepen. Daarnaast heeft zij nog steeds heel veel zin in het Universitair Watersport Centrum en kan zij niet wachten tot het er staat. Zij is ook dol op wedstrijdzeilen en wil iedereen aanmoedigen dit ook te gaan doen.

Frans Steenwinkel was de quaestor van het stel. Bij hem kwamen jouw centjes terecht, waar nu de after-bestuurs uitjes van Inventum mee bekostigd worden, dank jullie! ;-) Hebben jullie wilde plannen om een nieuwjaarsduik te nemen, potentieel schade te varen of iets anders geks, dan ben je bij hem aan het goede adres.

Marjolein van Zeldert was onze ab-actis. Ze hield alle telefoonnummers en verhuizingen van iedereen in de gaten. Nog steeds kan je haar je telefoonnummer mailen, maar reactie is niet meer gegarandeerd. Maar als je wilt zeilen of Jan Smit wilt zingen kun je wel bij haar terecht

Ilse Haisma. Zij was onze assessor extern. Met haar goede voorkomen verbond zij vele bedrijven aan de schuit. Kon je geen genoeg krijgen van de Sonnema-cola, dan kon je bij haar terecht, maar met de huidige soco-gesteldheid gaat dat niet meer. Met rose als vervanger maakt dat de bestuursetentjes bij haar er niet slechter op

Benjamin Kiebeler was onze assessor intern. Voor alle roddels over leden kon je altijd bij hem terecht. Benjamin heeft zijn taak als intern zeer goed uitgevoerd, vooral het integreren met de (eerstejaars)leden nam hij serieus. Nog steeds is hij gezellig op de borrels aanwezig!

Bruno de Bouwer was ons zesde en tevens meest geliefde bestuurslid. Hij hield voor ons een oogje in het zeil op de loods en was altijd beschikbaar voor een knuffel. Ook heeft hij het record aantal keren bij een ander bestuurslid slapen op zijn naam staan. Denk je dat Frans weer gaat varen, of een ander brok-cie lid, meldt het snel bij Bruno, hij is je enige hoop.