2015-2016: 'Gedreven'

V.l.n.r.: Achter: Hildeke Damstra (Praeses), Britt Hulsbosch (Abactis), Wouter van der Deijl (Materiaal), Noor Kuhlemaijer (Quaestor), Kirsten van Herk (Intern) Onder: Kim Vos (Extern), Wampie Driessen (Socïeteit).

Hildeke – Praeses

Hildeke is onze praeses die ervoor zal zorgen dat er altijd een oplossing beschikbaar is, daar houdt ze zelf wel van, recht door zee! Ze is altijd in voor een praatje en bijna altijd vrolijk, behalve ’s ochtends vroeg want dan moet je haar gewoon even wakker laten worden. Als je aankomt met chocoladekoekjes wordt Hildeke spontaan blij en ook koffie zorgt voor een glimlach op haar gezicht. Daarnaast is ze ook wel in voor een dagje zeilen, en dat betekent niet alleen maar chillen zoals je misschien wel zou denken bij haar. De perfecte combinatie van zeilen en borrelen dus!

Britt – Ab-actis

Britt is onze levensgenieter die wel van een feestje en een borrel houdt. Ze zoekt graag het avontuur op en reist dan ook de hele wereld over met haar studievereniging. Naast alle leuke dingen in haar leven brengt ze toch ook de nodige uurtjes door in de UB voor haar studie IBO. Bovendien deinst ze er net voor terug om haar bestuursgenootjes aan de studie te schoppen. We gaan er dan ook vanuit dat iedereen volgend jaar makkelijk zijn studie haalt, want deze studiecoach sluit je anders op in de bieb. Britt lijkt zo'n rustig en bedeesd meisje, maar niets is wat het lijkt.

Noor – Quaestor

Deze mooie quaestor is streng maar rechtvaardig. Achter deze duidelijke schatkistbewaker schuilt een lieve en zeker ook grappige meid. Vol passie voor geld weet ze menig schuiter zijn bankrekening leeg te trekken. Naast haar financiële kwaliteiten probeert ze ook zo snel mogelijk I te worden. Zeilen kan ze dus ook! Deze sportieve meid kan ook nog als een dolle kanoën. Ze is daarmee by far de sterkste van het stel!

Kim – Extern

Een beter voorbeeld van een geboren extern dan Kim is bijna niet voor te stellen. Van een aubergine tot een bestuurspak, Kim weet altijd wel een mooi prijsje te fixen of krijgt het gewoon gratis mee! Naast korting fixen is Kim ook een kei in gezellig babbelen, weet ze van elke vervelende vergadering een waar eetfestijn te maken en vindt ze altijd tijd om een lekker rondje te gaan zeilen. En mocht je nog steeds denken dat rechtenstudentes alleen maar tutjes zijn… een kijkje bij een kickbokstraining gegeven door onze extern herself zal je dat toch eens doen heroverwegen!

Wouter – Materiaal

Met zijn grote bos krullen, goede humeur en altijd even vrolijke lach weet deze matrass iedereen in zijn omgeving op te vrolijken. Wouter is van alle markten thuis en staat voor iedereen klaar. Boten in de prak? Boom gebroken? of ander mankement? Zorg dat je deze matrass vindt! Met zijn superieure skills zorgt hij dat onze vloot in goede staat blijft. Mocht je Wouter niet in het gebouw kunnen vinden, dan is de kans groot dat deze zeilbaas ergens op de Kaag in een valkje instructie aan het geven is. En tijdens feestjes....? Tja laten we zeggen dat hij de eer der materiaal bazen hoog houdt!

Kirsten – Intern

Dit jaar kan iedereen bij Kirsten terecht voor een luisterend oor en een helpende hand. Een van de leukste dingen vindt Kirsten onze commissies, van de Eeco tot de LoCo het liefst zit ze in allemaal tegelijk. Het belangrijkste vindt ze een goede integratie van de eerstejaars. Ze is enthousiast om 'al die lieve kindjes' onze mooie vereniging te laten zien. Buiten haar organisatorische talenten is Kirsten ook nog eens een zeilbaas die staat te springen om instructie te geven. Dit jaar gaat ze beginnen aan haar master Forensische Orthopedagogiek, of zoals ze het zelf verwoordt: "leren werken met criminele kindjes".

Wampie – Sociëteit

Onze enthousiaste pandbaas Wampie (zijn echte naam is Willem) is altijd goedgehumeurd. Wanneer je hem ziet is hij altijd in voor een biertje, een potje karaoke met bijbehorende dansjes of een middagje zeilen. Hij is niet de enige I, maar wel de enige zwaardbootzeilbaas van het clubje en daar is hij trots op. Met zijn vlotte babbel en scherpe blik gaat hij het overzicht houden en wordt hij een ware leider van het pand.