2011-2012: 'Overtuigd'

Vlnr: Astrid (extern), Sietse (praeses), Noortje (intern), Saskia (quaestor), Eveline (materiaal), Berber (ab-actis), Finn (materiaal)

Sietse - Praeses Deze hyperactieve blonde Friese zeilgod is nog nooit op een chagrijnig gezicht betrapt. In zijn enthousiasme trekt hij wel eens aan het verkeerde lijntje, maar gelukkig heeft hij dan nog altijd plan B achter de hand. En mocht het nodig zijn, dan gaat hij rustig door tot plan Z. Hij is een echte Hollander en draagt het liefst iedere dag zijn oranje boxer met rood-wit-blauwe rand.

Berber – Ab-actis Deze goudeerlijke taartenbakkoningin verspreidt graag haar hele garderobe door de bestuurskamer. Misschien dat ze daardoor in haar eerste jaar gelijk een bestuurslid wist te regelen! Een andere reden kan zijn geweest dat ze gewoon een ontzettend gezellig knuffelbeest is. Ze zal komend jaar het Nederlands van haar besturies flink verbeteren. In haar geordende chaos heeft ze Davilexen tot een geheel nieuwe kunst verheven.

Saskia – Quaestor Deze bestuursmama brengt een serene rust in het bestuur en ze is een echt kookwonder. Maar deze lievigheid in grote trui is maar schijn: ze is gewapend met prachtige scherpe opmerkingen. Een beetje naïef is ze wel: haar besturies hebben met hun spannende avonturen al snel haar mooie wereldbeeld in duigen doen vallen. Gelukkig maakt zij de meest creatieve knuffelbeesten om iedereen te troosten als het te zwaar wordt!

Astrid - Extern Astrid is het feestbeest van ons bestuur, maar ook het zeilen zit in haar naam en in haar genen. Al flirtend met sponsoren en Schuiters (m/v), weet ze het beste voor de vereniging te bereiken. Ze houdt veel van stoeien, maar zit dan altijd meteen onder de blauwe plekken. Gelukkig wordt ze daarna altijd intens blij van een flink stuk rauwe ui.

Eveline – Materiaal Deze bazin windt met haar stralende lach menig Schuiter om haar vinger. Op haar klushakken en met haar vlotte babbel zal ze deze winter alle leden hard aan het werk zetten. Ze is een echte duizendpoot: klussen, werken, studeren, feesten… ze zit nooit stil. Geen wonder dat ze het tijdens vergaderingen nooit lang uithoudt, na een uurtje beginnen haar handen alweer te kriebelen om aan de slag te mogen. Behalve als het om de nieuwste roddels gaat natuurlijk, maar kijk uit want Eveline praat haar mondje snel voorbij!

Noortje - Intern Onze intern doet dit jaar haar functie direct al eer aan. Ze is het wandelende SKS, en is dus op de hoogte van zelfs de meest geheime onderonsjes. Misschien komt dit omdat ze heel vaak aan de telefoon hangt met onze nieuwe sjaarzen. Ze is een rasechte Brabander, maar inmiddels kan ze eindelijk haar eigen naam uitspreken. Op haar korte poten ziet ze er schattig uit, maar deze pittige tante weet gelukkig heel goed wat ze wil!

Finn – Materiaal Finn is een ontzettend fanatieke laseraar, maar in de bestuursvergaderingen zit hij al gauw op zijn eigen planeetje. Gelukkig maakt hij af en toe een ranzige opmerking (met bijpassende geluiden), wat het mannelijke gehalte in het bestuur flink omhoog brengt. Hij combineert zijn studie met het bestuur door ons af en toe te verblijden met een leuk historisch feitje.