Lustrum gala

Geplaatst op 13 november 2016

Op 11 november vond de laatste activiteit van ons Lustrumjaar plaats. Ruim 70 Schuiters reisden af naar Berckt, Limburg om daar in Kasteel de Berckt nog een laatste keer goed te vieren dat onze mooie vereniging al 50 jaar bestaat. Bij aankomst kreeg iedereen een kamer toegewezen waar ze die nacht zouden overnachten en waar ze zich nu konden omkleden. De meest schitterende jurken en strakke pakken waren uit de kast gehaald en iedereen zag er schitterend uit.

Er werd eerst verzameld in een hal waar de glazen champagne al klaarstonden. Daarna gingen we door naar de eetzaal waar een heerlijk driegangenmenu werd geserveerd. De wijn vloeide al rijkelijk maar onze leden bleven beschaafd. Nadat iedereen voldaan van het eten rustig met de andere gasten zat te converseren werd iedereen verzocht de organisatie naar de aankomst hal te volgen waar de groepsfoto’s werden gemaakt.

Vervolgens werden we voorgeleid naar de feestzaal waar onze Praeses het Gala openden met een speech, de Schuit Hymne, bijgevallen door de anderen aanwezigen, en natuurlijk een dans. Daarna vloeide de drank rijkelijk en minder beschaafd en werd er stevig gedanst, met af en toe een pauze om samen met je date, oud bestuur, huisgenoten, of commissie op de foto te gaan. Hoewel het personeel van Kasteel de Berckt de Schuiters eerst maar saai en braaf vond kwamen ze tijdens het feest al snel terug op die mening. De organisatie heeft 11 mensen naar bed moeten brengen/sleuren en ook het bestuur deed daar Vlot! aan mee.

De laatste mensen werden om half zes naar bed gestuurd. Een paar uur later, om 11 uur, was er een brakke brunch waar Schuiters in verschillende staten van dronken tot nuchter wat broodjes naar binnen werkte voordat ze weer in de auto naar huis stapten. Een prachtig einde aan dit bijzondere jaar voor De Blauwe Schuit.

Bekijk plaatje
Groepsfoto!
5.0
Bekijk plaatje
LuXueus driegangen diner
5.0
Bekijk plaatje
De heren
5.0
Bekijk plaatje
De dames
5.0
Bekijk plaatje
Tijd om te feesten
5.0