LAN-Party

Geplaatst op 12 februari 2017

11 februari was het weer tijd voor een LAN party georganiseerd bij ons op De Blauwe Schuit door onze TweakCie. Om 10 uur ‘s ochtends begonnen de mensen langzaam binnen te druppelen met hun computers, beeldschermen, fancy muizen, gadgets en een hele hoop draadjes. Tafels werden neergezet, internetkabels in computers gestoken, snacks klaargelegd en het feest kon beginnen. Er werden verschillende games gespeeld waarbij de gemoederen soms hoog konden oplopen.

Rond de lunch was het tijd voor een korte onderbreking van het staren naar beeldschermen en rammen op toetsenborden en er werd een groot sneeuwballen gevecht gehouden met alle aanwezige leden. De sneeuwballen vlogen al vlug in het rond en menig man verloor al snel het gevoel in de vingers wat ze er niet van weerhield alsnog zo veel mogelijk mensen sneeuw te laten eten.

Nadat iedereen weer binnen kwam en het gevoel in de vingers terugkwam werd er verder gegamed tot de deelnemers rond het avondeten even afstand moesten nemen van hun computers om zich te storten op versgebakken pannekoeken en niet veel later nog eens maar dan om zich te storten op versbezorgde pizza. Er werd tot diep in de nacht doorgegamed en hoewel het soms meer weg leek te hebben van een oorlogsgebied of een bonje met de buren aflevering was het zeker een geslaagde avond