Kerstdiner 2017

Geplaatst op 21 december 2016

Het kerstdiner vond dit jaar plaats in La Bota. De Wrak had daar een heerlijk driegangendiner voor een leuk prijsje weten te regelen. Onze Schuiters kregen met ruim 40 man een hele aparte zaal van het restaurant tot hun Beschikking.

Het was een prachtige verzameling Schuiters die zich helemaal naar het thema hadden gekleed, Black tie met kerstdetail. Onze voormalige soosbaas had de memo van het thema alleen even gemist en kwam in een spijkerbroek en hoodie aan in het restaurant. Na een ruime inloop zocht iedereen een plekje en werd het menu grondig bestudeerd. Na het bestellen werd het eten al snel geserveerd maar voor we met eten konden beginnen moest het diner natuurlijk geopend worden met een mooie speech van onze geliefde praeses Florianne. Na wat gestuntel met een laag hangende lamp had onze praeses haar plekje gevonden en stak ze van wal. Ze hield het kort want er waren nog meer speeches, maar ze wensten iedereen alvast een fijne kerste en een gelukkig nieuwjaar.

Na nog enkele andere speeches aan te horen mochten onze Schuiters dan eindelijk van hun, ondertussen afgekoelde eten genieten. En het was heerlijk, het was lekker en veel, precies waar wij Schuiters van houden. De wijnflessen gingen open en de sfeer zat er meteen goed in. Zoals het traditie getrouw hoort was er voor iedere maaltijd nog een periode waarin bestuursleden een praatje hielden en ook de jongste en oudste aanwezige Schuiters moesten er aan geloven en werden geacht een leuk praatje te houden.

Aan het einde was er nog een prijs uitreiking voor de Schuiters met het mooiste kerstdetail van die avond, zij wonnen een prachtige kerstmuts en ontvingen een hartelijk applaus. Daarmee kwam het einde van het diner in zicht, Er was natuurlijk nog even een foto momentje, en daarna gingen we met het grootste gedeelte van ons gezelschap door naar de kerstborrel.

Bekijk plaatje
Kerstdiner
5.0
Bekijk plaatje
Superfelle flits, wajoo
5.0