Instructeurskamp 2017

Geplaatst op 20 november 2017

Voor de tweede keer in 2017 trotseerden 40 instructeurs en bestuursleden de kou om van 17 tot 19 november nog één keer te zeilen, bier te drinken en te chillen in de hottub tijdens het jaarlijkse instructeurskamp.

In tegenstelling tot afgelopen jaren vond het kamp dit jaar plaats aan het einde van het zeilseizoen, waardoor dit voor velen het tweede instructeurskamp van 2017 was. Dit bleek echter totaal geen probleem, en met ieder bed gevuld was het zoals altijd weer gezellig druk op de Kaagacademy.

Met zowel zaterdag als zondag een overschot aan wind hebben de bikkels in zowel de Valk als de RS500 nog één keer hun skills kunnen showen (en poseren voor de ontzettend gave foto's van Bandje!). Verder zijn de goede I-kamp tradities van veel te laat op staan, de hele dag spelletjes spelen en alleen naar buiten gaan voor te hottub natuurlijk ook weer voortgezet.

Ook heeft de ExCie wat vernieuwing in het instructeurskamp gebracht, door het Instructeursspel te vervangen door de eerste editie van de Instructeurs Pubquiz. Dit bleek een onwijs succes, en heeft De Schuit ook weer een ode aan een zeilboot rijker gemaakt.

Al met was het weer een ontzettend tof weekend, en ik denk dat de meeste deelnemers niet kunnen wachten tot we volgend jaar weer kunnen vertrekken op instructeurskamp!

Bekijk plaatje

Staan op volgorde van brevetnummer bleek makkelijker gezegd dan gedaan

5.0
Bekijk plaatje

Teams strijden voor de eer tijdens de pubquiz

5.0