apt-get install website

Geplaatst op 11 maart 2017

Na vele lange dagen, avonden en vooral nachten hard werk presenteert de TweakCie met trots een totaal vernieuwde website! Een aantal maanden geleden zijn we helemaal vanaf de grond begonnen om een website te maken die vele malen sneller is, waarvan de opmaak totaal vernieuwd en gemoderniseerd is, en daarnaast zou hij nu ook perfect op je mobiele telefoon moeten werken.

Natuurlijk zijn we heel erg benieuwd wat jullie er van denken, dus voordat de huidige site daadwerkelijk wordt vervangen horen we graag wat jullie van de vernieuwing vinden. Neem dus vooral een kijkje, en laat ons weten wat jullie denken door te mailen naar tweakcie@blauweschuit.com.

Verder kan het doorzoeken van de site zelfs nog gratis bier opleveren! (Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Het is echt zo!). Als dank voor mensen die foutjes in de site opmerken en aan ons doorgeven stellen wij tussen NU en 24 maart voor iedere gemelde fout een biertje (of ander drankje) naar keuze beschikbaar! Ga dus vooral speuren, en zorg dat je een fout (als eerste!) aan ons doorgeeft - wie weet kun je dan komende borrel een gratis drankje claimen. Klik hier voor de regels die verbonden zijn aan deze Bounty Hunt.

Succes met het zoeken naar bugs!

P.S. Je kunt ook inloggen op de nieuwe site! Gebruik hiervoor het emailadres en wachtwoord die op de huidige site ook gelden. Lukt inloggen niet? Stuur even een mailtje!

Bekijk plaatje

Er zijn vele liters cola gedronken

5.0
Bekijk plaatje

Af en toe hadden we om 3 uur 's ochtend de meest geniale prank ideeën...

5.0
Bekijk plaatje

...en hebben Myrthe daarmee de volgende ochtend de stuipen op het lijf gejaagd

5.0