Welkom!

A.L.S.Z.V. De Blauwe Schuit is de mooiste watersport- en gezelligheidsvereniging van Leiden! Bij ons kun je leren zeilen, meedoen aan zeilwedstrijden, of gewoon een dagje chillen op het water.

We hebben verder iedere dinsdag borrels op onze sociëteit bij het Universitair Watersportcentrum. Vóór de borrel kan je genieten van de kookkunsten van onze kookcommissie.

Kun jij niet kiezen tussen sport en feestjes? Bij ons kan het allebei! Vandaar ons motto: ''Schuitje varen, biertje drinken''

Naast de wekelijkse borrels zijn er het hele jaar door activiteiten en feestjes.

Waarom De Blauwe Schuit?

Borrels

Want we hebben borrels

Iedere dinsdag hebben we een borrel die regelmatig wordt opgeleukt door cocktails en speciaalbier

Boten

Want we hebben bootjes

We hebben zelfs de grootste studentenvloot van Nederland! (met 5 RS500's, 6 valken, 1 kajuitboot en 2 Pico's)

Lustrumreis

En nog veel meer activiteiten!

Het hele jaar door zijn er zeildagen, weekenden, BBQ's en feestjes

Lentezeilen bij De Blauwe Schuit

Zondag 14 april kun je mee doen aan een wedstrijdzeildag binnen onze vereniging. Zeilniveau maakt niet uit, je zit namelijk altijd bij een instructeur aan boord. Waarschijnlijk zal deze dag rond 9.30 beginnen en zullen we om 18.00 weer terug zijn op De Schuit om te gaan eten. Om 19.30 ben je ongeveer klaar met eten.
Dinsdag 23 april is er een zeilmoment met daarna de borrel. Nadat je gezeild hebt kun je meteen mee eten en daarna gezellig meeborrelen. Je zult rond 14.00 verzamelen op De Schuit en om 19.00 gaan eten, waarna om 20.30 ongeveer de borrel begint.
Zondag 12 mei kun je meedoen met een zeildag van de vereniging. Of je al kunt zeilen of niet maakt niets uit, want dit is één van de dagen waarop je het kunt leren. Op deze dag wordt er om 9.30 verzameld op De Schuit, waarna we gaan zeilen. Rond 6 uur zal je terug zijn om samen te gaan eten, waarmee je om 19.30 ongeveer klaar bent.

Zondag 14 april
  • Zeildag 9:30-18.00
    Doe mee met de wedstrijdzeildag
Dinsdag 23 april
  • Zeildag 14.00-19.00
    Kom zeilen en daarna gezellig meeborrelen
Zondag 12 mei
  • Zeildag 9.30-18.00
    Je kunt achteraf gezellig mee-eten

Vragen? Interesse?
Neem contact op!

Kom langs!

Heb je vragen, dan ben je altijd welkom om een keer langs te komen op de borrel. Als je ook daarvoor mee wil eten kun je even bellen naar het nummer van de sociëteit of mailen naar procie@blauweschuit.com.

Je kunt bij ons het hele jaar door lid worden voor maar €9 lidmaatschap per maand die je lid bent voor september. Als je verder vragen hebt kun je natuurlijk altijd de gegevens hiernaast gebruiken om contact met ons op te nemen.

Gegevens
Promotiecommissie

procie@blauweschuit.com

Sociëteit

071-512 11 57
Zijlstroom 79
2353 NN Leiderdorp
bestuur@blauweschuit.com