Welkom!

A.L.S.Z.V. De Blauwe Schuit is de mooiste watersport- en gezelligheidsvereniging van Leiden! Bij ons kun je leren zeilen, meedoen aan zeilwedstrijden, of gewoon een dagje chillen op het water.

We hebben verder iedere dinsdag borrels op onze sociëteit bij het Universitair Watersportcentrum. Vóór de borrel kan je genieten van de kookkunsten van onze kookcommissie.

Kun jij niet kiezen tussen sport en feestjes? Bij ons kan het allebei! Vandaar ons motto: ''Schuitje varen, biertje drinken''

Naast de wekelijkse borrels zijn er het hele jaar door activiteiten en feestjes.

Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Word lid en schrijf je in door een mailtje te sturen naar bestuur@blauweschuit.com! Tijdens de ELCID zijn we de hele week te vinden op de watersportmarkt in het Huigpark en op ons eigen terrein in Leiderdorp route. Je kan de hele week 's avonds bij ons terecht om te chillen en mee te borrelen. Hiervoor moet je je wel inschrijven! Kijk hieronder voor het programma.

avondprogramma

Neem een virtueel kijkje in onze soos

Waarom De Blauwe Schuit?

Borrels

Want we hebben borrels

Iedere dinsdag hebben we een borrel die regelmatig wordt opgeleukt door cocktails en speciaalbier

Boten

Want we hebben bootjes

We hebben zelfs de grootste studentenvloot van Nederland! (met 5 RS500's, 6 valken, 1 kajuitboot en 2 Pico's)

Lustrumreis

En nog veel meer activiteiten!

Het hele jaar door zijn er zeildagen, weekenden, BBQ's en feestjes

De Blauwe Schuit tijdens de EL CID-week

Interesse gekregen in de mooiste watersport- en gezelligheidsvereniging van Leiden? Kom dan langs bij de Schuit tijdens de EL CID en schrijf je in via de app! Er zijn de hele week vele leuke activiteiten bij de Schuit te doen. Zo hebben we een pubquiz, live-muziek, een cocktailparty in het thema Caribbean nights en er zijn meerdere dagen waarop bij ons gezeild kan worden. Daarnaast kan je ook bij ons langskomen voor een rondleiding en/of een gezellig praatje. Hierdoor kan je op relaxte manier kennis maken met de Blauwe schuit en haar leden! Bij de meeste activiteiten kun je inschrijven via de EL CID app, maar voor de avondactiviteiten na 22u kun je je alleen via ons aanmelden.

aanmelden avondactiviteiten

Het avondprogramma (@Zijlstroom 79, Leiderdorp)

  • Maandag: Pubquiz (22:00)
  • Dinsdag: Levend 30 seconds (22:00)
  • Woensdag: Caribbean nights cocktailparty (21:00)
  • Donderdag: Pubquiz (22:00)
  • Vrijdag: Hitjesbingo (22:00)
  • Zaterdag: Caribbean nights cocktailparty (21:00)
Enthousiast? Geef je op!
aanmelden avondactiviteiten


Daarnaast ben je natuurlijk ook de hele week welkom bij ons op de watersportmarkt! We zijn tijdens de EL CID op maandag van 11:00-19:30 en dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00-18:30 te vinden in het Huigpark op de watersportmarkt. Heb je ons gemist? Niet getreurd, je kan ons altijd appen op dit nummer: 06-30264867 (klik hier om een chat te starten).

Vragen? Interesse?
Neem contact op!

Kom langs!

Wil je een keertje kennismaken met de Schuit of gewoon meer informatie? Geef je dan op als geïnteresseerde met dit interesseformulier of mail met je vragen naar procie@blauweschuit.com.

interesseformulier

Geen tijd om langs te komen, of is de EL CID week voorbij? Je kunt ook contact opnemen met het bestuur met de gegevens hiernaast.


Gegevens
Tijdens de EL CID

06-30 26 48 67 (bel/app (klik))
Watersportmarkt bij het Huigpark


Sociëteit

071-512 11 57
Zijlstroom 79
2353 NN Leiderdorp
bestuur@blauweschuit.com